AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerle dans etmek

Kahve falında askerle dans etmek

Kahve falında askerle dans etmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalettir.

Kahve falında askerle dans etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle uyumlu bir iletişim içindesiniz.

Kahve falında askerle dans etmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında sarılıp dans etmek maddi sıkıntısı olmayacağına, fırsatların elden kaçacağına alamet eder.

Kahve falında dans kursuna gitmek bol para kazanacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasıyla dans etmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, başarıların çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle dans etmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında dans etmek kişinin hedeflediği işi alacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin dans ettiğini görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, kötü noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında suda dans etmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, örnek insan olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir