AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpüklü suda bulaşık yıkamak

Kahve falında köpüklü suda bulaşık yıkamak

Kahve falında köpüklü suda bulaşık yıkamak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında köpüklü suda bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında köpüklü suda bulaşık yıkamak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında köpüklü bulaşık yıkamak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya delalettir.

Kahve falında köpüklü bulaşık görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bulaşık köpüğü görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine delalettir.

Kahve falında köpüklü suda yüzmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, fırsatların elden kaçacağına yorulur.

Kahve falında köpük suda yüzmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında başkasının bulaşıklarını yıkamak yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalettir.

Kahve falında suyla bulaşık yıkamak sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir