AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla yanmak

Kahve falında suyla yanmak

Kahve falında suyla yanmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, yaşama isteğinin artacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, iyiliğe kavuşacağına, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyla yanmak gördüyseniz:

  • Farklı görüşlere karşı çıkmanız durumunda tartışmalar alevlenebilir.

Kahve falında sıcak suyla yanmak geri plana düşeceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına inanılır.

Kahve falında suyla yanmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında alevler içinde yanmak rütbesinin artacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dili yanmak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret eder.

Kahve falında fırında yanmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında güneşten yanmak çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi yanmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşte yanmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir