AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle giydiğini görmek

Kahve falında gelinlikle giydiğini görmek

Kahve falında gelinlikle giydiğini görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında gelinlikle giydiğini gördüyseniz:

  • Olayları öfkelenerek çözemezsiniz.

Kahve falında düz gelinlik giymek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına işaret eder.

Kahve falında birisine gelinlik giydirmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bol gelinlik giymek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında başkalarının gelinlik giydiğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin gelinlik giydiğini görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında evlenmek ve gelinlik giymek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir