AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadının gelinlik giymek

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giymek

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giymek kara ve yaslı günler geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmak veya pazarlık etmek zor olabilir.

Kahve falında evli kadının gelinlik giydiğini görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek elinin dara düşmeyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giymek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında evli kadının gelinlik giymek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında evli kadının beyaz gelinlik giymek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evli kadını gelinlikli görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evli bir kadını gelinlikle görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir