AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, nimetin çoğalacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşın gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi aşma çabası içinde olmalısınız.

Kahve falında arkadaşını gelinlik giydiğini görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımın gelinlik giydiğini görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek onun her zaman başında olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına gelinlik giydirmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir