AnaSayfa / Genel / Kahve falında isteksiz evlenmek

Kahve falında isteksiz evlenmek

Kahve falında isteksiz evlenmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında isteksiz evlenmek gördüyseniz:

  • Evliler dikkatli olun.

Kahve falında isteksiz evlenmek uğradığı zararların telafi edileceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında isteğinin gerçekleştiğini görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında isteksiz gelinlik giymek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına delalettir.

Kahve falında isteksiz evlilik yapmak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına inanılır.

Kahve falında bir isteğinin olduğunu görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında isteksiz nişanlanmak özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında isteksiz olmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çok yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir