AnaSayfa / Genel / Kahve falında isteğinin gerçekleştiğini görmek

Kahve falında isteğinin gerçekleştiğini görmek

Kahve falında isteğinin gerçekleştiğini görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, kendinden emin adımlar atacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, sorunların üstesinden geleceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında isteğinin gerçekleştiğini gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Kahve falında isteğinin gerçekleştiğini görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine inanılır.

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, fırsatların elden kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında isteksiz gelinlik giymek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında isteksiz nişanlanmak çok zor bir yoldan geçeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir isteğinin olduğunu görmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya tabir olunur.

Kahve falında isteksiz evlilik yapmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine inanılır.

Kahve falında isteksiz öpüşmek saygınlık elde edeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında isteksiz olmak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir