AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir isteğinin olduğunu görmek

Kahve falında bir isteğinin olduğunu görmek

Kahve falında bir isteğinin olduğunu görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine inanılır.

Kahve falında bir isteğinin olduğunu gördüyseniz:

  • Caydırıcı olmak için oldukça fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında isteksiz gelinlik giymek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında isteksiz olmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında isteksiz evlilik yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında isteksiz nişanlanmak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, kafa dağıtacağına tabir olunur.

Kahve falında isteğinin gerçekleştiğini görmek makamının yükseleceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istekte bulunmak bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, keyfinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında isteksiz evlenmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir