AnaSayfa / Genel / Kahve falında isteksiz evlilik yapmak

Kahve falında isteksiz evlilik yapmak

Kahve falında isteksiz evlilik yapmak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi zararını karşılayacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında isteksiz evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Öfkelenmeden bazı kişileri geri çevirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında isteksiz evlilik yapmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında isteksiz evlenmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine inanılır.

Kahve falında isteksiz gelinlik giymek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında isteksiz öpüşmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak büyük ferahlık yaşayacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istekte bulunmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bir isteğinin olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında isteğinin gerçekleştiğini görmek keyfinin olmayacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir