AnaSayfa / Genel / Kahve falında isteksiz nişanlanmak

Kahve falında isteksiz nişanlanmak

Kahve falında isteksiz nişanlanmak farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında isteksiz nişanlanmak gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu açıdan yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında isteksiz nişanlanmak falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında isteksiz evlenmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında isteksiz gelinlik giymek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında isteksiz öpüşmek kötü gidişe dur denileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında isteksiz olmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, öz güven kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bir isteğinin olduğunu görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında isteğinin gerçekleştiğini görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir