AnaSayfa / Genel / Kahve falında isteksiz olmak

Kahve falında isteksiz olmak

Kahve falında isteksiz olmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, takdir edileceği işler yapacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine yorulur.

Kahve falında isteksiz olmak gördüyseniz:

  • Pazarlıkları veya üzerinde anlaşılması gereken konular varsa, diyalogları başlatabilirsiniz.

Kahve falında isteksiz evlenmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında isteksiz evlilik yapmak arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında isteksiz gelinlik giymek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında istekte bulunmak hayırlı kişiler ile tanışacağına, işlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında isteksiz nişanlanmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir isteğinin olduğunu görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında isteksiz öpüşmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalettir.

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir