AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan istekte bulunmak

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, şansın kapanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, Tövbe Edeceğine delalettir.

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler daha fazla para kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak dolandırılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istekte bulunmak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet eder.

Kahve falında isteğinin gerçekleştiğini görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında isteksiz olmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında isteksiz evlilik yapmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında isteksiz öpüşmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında bir isteğinin olduğunu görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında isteksiz nişanlanmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir