AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun tarafından ısırılmak

Kahve falında koyun tarafından ısırılmak

Kahve falında koyun tarafından ısırılmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, güçten düşeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında koyun tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya veya keyfinizi kaçırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında koyun tarafından ısırılmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, güç kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun tarafından ısırıldığını görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun ısırması görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulur.

Kahve falında insan tarafından ısırılmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine delalettir.

Kahve falında tilki tarafından ısırılmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına işaret eder.

Kahve falında at tarafından ısırılmak adım atarken çok zorlanacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında örümcek tarafından ısırıldığını görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, prestij kaybı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir