AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep tarafından ısırılmak

Kahve falında akrep tarafından ısırılmak

Kahve falında akrep tarafından ısırılmak sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine yorulur.

Kahve falında akrep tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin veya iş birliklerinizin size yeterince destek olmadığını görebilirsiniz.

Kahve falında akrep tarafından ısırılmak çok büyük bir çalışma yapılacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında akrep tarafından ısırıldığını görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep tarafından kovalanmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hasret giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında akrep tarafından sokulmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak bolluk ve bereket göreceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşek tarafından ısırılmak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında at tarafından ısırılmak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir