AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslık çalmak

Kahve falında ıslık çalmak

Kahve falında ıslık çalmak işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında ıslık çalmak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme çabanız, farklı beklentileri olan kişilerin sizden faydalanmaya çalışması anlamına gelebilir.

Kahve falında ıslık çalmak dertlerinin şifasını bulacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ıslık çaldığını görmek iftiraya maruz kalınacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslık sesi duymak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalettir.

Kahve falında ıslık çalmaya çalışmak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında ıslık çalan birini görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında parayı çaldırmak iyi huylar edineceğine, işlerin artacağına delalettir.

Kahve falında türbeden para çalmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para cüzdanını çaldırmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir