AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslık çaldığını görmek

Kahve falında ıslık çaldığını görmek

Kahve falında ıslık çaldığını görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslık çaldığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında ıslık çalmak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında ıslık çaldığını görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslık çalmaya çalışmak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ıslık çalan birini görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında ıslık sesi duymak dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, itibar edineceğine alamet eder.

Kahve falında bas gitar çalmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında alyans çaldırmak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçeden çiçek çalmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir