AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur sesi duymak

Kahve falında yağmur sesi duymak

Kahve falında yağmur sesi duymak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yağmurun sesini duymak sistemli şekilde başarıya koşacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur sesini duymak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işarettir.

Kahve falında yağmur sesi duymak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevinç ve sürura işaret eder.

Kahve falında yağmur yağdığını duymak her daim bereketli işler yapacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurun yağdığını duymak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında sesi duymak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yakının sesini duymak yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında güvercin sesi duymak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir