AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslık çalan birini görmek

Kahve falında ıslık çalan birini görmek

Kahve falında ıslık çalan birini görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hakkıyla kazanca, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslık çalan birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda hızlı öngörülerde bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında ıslık çalan birini görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslık çaldığını görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslık çalmak gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslık sesi duymak başarıyla geleceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ıslık çalmaya çalışmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalettir.

Kahve falında para çalan birini görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saz çalanı görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yollarının açılacağına delalettir.

Kahve falında para çalanı görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir