AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslık çalmaya çalışmak

Kahve falında ıslık çalmaya çalışmak

Kahve falında ıslık çalmaya çalışmak hayata küseceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslık çalmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Kahve falında ıslık çalmaya çalışmak sıkıntıya düşüreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Kahve falında ıslık çaldığını görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ıslık çalmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslık sesi duymak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında ıslık çalan birini görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey çalmaya çalışmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para çalmaya çalışmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında çalmaya çalışmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir