AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalmaya çalışmak

Kahve falında çalmaya çalışmak

Kahve falında çalmaya çalışmak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kendisini eve kapatacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, duaların kabul olacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet eder.

Kahve falında çalmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan kişiler veya iyi niyetinizden faydalanmak isteyenler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında ıslık çalmaya çalışmak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şey çalmaya çalışmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında saz çalmaya çalışmak dualarının karşılığını alacağına, yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında gitar çalmaya çalışmak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, maddi anlamda rahatlamaya işaret eder.

Kahve falında çalmaya çalışmak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para çalmaya çalışmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keman çalmayı öğrenmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına yorulur.

Kahve falında çalmadan oynamak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir