AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey çalmaya çalışmak

Kahve falında bir şey çalmaya çalışmak

Kahve falında bir şey çalmaya çalışmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, insanlardan takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında bir şey çalmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya mevcut ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilir, arkadaş toplantıları esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında bir şey çalmaya çalışmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında çalmaya çalışmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gitar çalmaya çalışmak herkesin rahat edeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslık çalmaya çalışmak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Kahve falında para çalmaya çalışmak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında saz çalmaya çalışmak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında çalmadan oynamak emellere ulaşılacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı çalması duymak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir