AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini ıslatmak

Kahve falında birilerini ıslatmak

Kahve falında birilerini ıslatmak iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Kahve falında birilerini ıslatmak gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Kahve falında birilerini ıslatmak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altını ıslatmak sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını ıslatmak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla ıslatmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ısten kovulmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında suda ıslanmamak rahat bir hayata sahip olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında halıyı ıslatmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, refah içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir