AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslanmış ayakkabı görmek

Kahve falında ıslanmış ayakkabı görmek

Kahve falında ıslanmış ayakkabı görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ıslanmış ayakkabı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler nedeniyle yapacağınız harcamalar parasal açıdan sıkışmanıza sebep olabilir.

Kahve falında ıslanmış ayakkabı görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak ıslatmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında kedi ıslatmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, fakir çocukları giydireceğine delalettir.

Kahve falında ısten kovulmak işlerinin zarara uğrayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında kendini ıslanmış görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış ekmek görmek rakiplerinin üzüleceğine, zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet eder.

Kahve falında denizde ıslanmamak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir