AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslanmış yorgan görmek

Kahve falında ıslanmış yorgan görmek

Kahve falında ıslanmış yorgan görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, statü atlayacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında ıslanmış yorgan gördüyseniz:

  • Yakında, ilişkiler kanalıyla önemli bir fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında ıslanmış yorgan görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kendini ıslatmak kısmetinin bollaşacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına tabir olunur.

Kahve falında havuza girip ıslanmamak hastalıkların kalmayacağına, üzüleceğine ve kırılacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmamak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını ıslatmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yükseldikçe yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında ıslanmış köpek görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, işindeki verimin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış pirinç görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla ıslatıldığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir