AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ıslatmak

Kahve falında kendini ıslatmak

Kahve falında kendini ıslatmak mutluluğundan olacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, büyük bir üne sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini ıslatmak gördüyseniz:

  • Gerekli konuşmaları yapmanız, yanlış anlaşılmaları engelleyebilir.

Kahve falında yatağı ıslattığını görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslanmış kitap görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yatağı ıslattığını görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halıyı ıslatmak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında insanları ıslatmak yaşadığı stresin biteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin altını ıslattığını görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ıslanmış köpek görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında suyla ıslatmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir