AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslanmış köpek görmek

Kahve falında ıslanmış köpek görmek

Kahve falında ıslanmış köpek görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çevre değiştireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına işaret eder.

Kahve falında ıslanmış köpek gördüyseniz:

  • Beklenilmedik bir kaynaktan gelecek şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında köpek ıslatmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ıslanmış köpek görmek kısmetsizlik yaşayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslanıp üşümek büyük kazançlar sağlayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ıslanmış kedi görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında denizde ayaklarını ıslatmak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işarettir.

Kahve falında ıslanmış nohut görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok daha fazla adım atacağına yorulur.

Kahve falında nohut ıslatmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ıslanmış ekmek görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir