AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza girip ıslanmamak

Kahve falında havuza girip ıslanmamak

Kahve falında havuza girip ıslanmamak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza girip ıslanmamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Kahve falında havuza girip ıslanmamak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında altını ıslatmak moralin bozulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında ıslatılmış pirinç görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini ıslatmak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına işaret eder.

Kahve falında köpek ıslatmak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında ıslanmış ekmek görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslatılmış bulgur görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslanmış köpek görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir