AnaSayfa / Genel / Kahve falında islam alimi görmek

Kahve falında islam alimi görmek

Kahve falında islam alimi görmek sorunlarından arınacağına, küs arkadaşların barışacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında islam alimi gördüyseniz:

  • Eleştirilmek, şikayetlerle karşılaşmak veya suçlanmak istemiyorsanız daha önceden belirlenmiş kurallara ya da anlaşmalara uymanız gerekiyor.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında islam alimi görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alim görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, daima zinde ve genç kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alim olmak ortamın bir hayli gerileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alim kadın görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulur.

Kahve falında alim birinin elini öpmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alim mezarı görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alimi görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir