AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak para görmek

Kahve falında ıslak para görmek

Kahve falında ıslak para görmek yeni bir yola gireceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, şerefe ve izzete, gayrimenkul işine girileceğine, geriye doğru gideceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak para gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Kahve falında ıslak para görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak para bulmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak kağıt para bulmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak kağıt para görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında altını ıslak görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak saman görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında ıslak çamur görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir