AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak tuz görmek

Kahve falında ıslak tuz görmek

Kahve falında ıslak tuz görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak tuz gördüyseniz:

  • Parasal aktivitelerde sonuç almaya başlıyorsunuz.

Kahve falında ıslak tuz görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak tuvalet görmek geçim derdine gireceğine, ismini herkese duyuracağına delalettir.

Kahve falında ıslak köpek görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak el görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak olmak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak işlerinde verimsiz hale geleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak saçı taramak aksine işe neredeyse köstek olacağına, sorunlar altında ezileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir