AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak tuvalet görmek

Kahve falında ıslak tuvalet görmek

Kahve falında ıslak tuvalet görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, asla harama bulaşmayacağına, helal lokmalar yiyeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak tuvalet gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında ıslak tuvalet görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak sigara içmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak minder görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak toprak görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalettir.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında ıslak yerde namaz kılmak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak kazak görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, yeni mekânlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında yatağı ıslak görmek sevdikleri ile kavuşacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir