AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak olmak

Kahve falında ıslak olmak

Kahve falında ıslak olmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak olmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ıslak banyo görmek hayırlı kararlar alacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak odun görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak yastık görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, hayaline kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak tişört görmek yalnız hissetmeye, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak paspas görmek yüzünün kızaracağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı ıslak görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ıslak çanta görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını ıslak görmek rızkından ve gelirinden olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir