AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak tarla görmek

Kahve falında ıslak tarla görmek

Kahve falında ıslak tarla görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak tarla gördüyseniz:

  • Sizden, karşınızdakine verdiğiniz önemi kanıtlamanız istenebilir.

Kahve falında ıslak tarla görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak yorgan görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak ayak görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak kedi görmek mevki makam sahibi olunacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak çamur görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına alamet eder.

Kahve falında saçları ıslak görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ıslak tuvalet görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir