AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kedi görmek

Kahve falında ıslak kedi görmek

Kahve falında ıslak kedi görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak kedi gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirerek kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında ıslak kedi görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavanı ıslak görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak ekmek yemek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak battaniye görmek sorunlarını unutacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak kağıt para bulmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, verimin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında ellerini ıslak görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında ıslak ev görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak gömlek giymek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, daha fazla para kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir