AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak çamur görmek

Kahve falında ıslak çamur görmek

Kahve falında ıslak çamur görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, işlerinden feragat edeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak çamur gördüyseniz:

  • Kendinizi sıkıntıya sokmayacak kadar fedakarlık etmelisiniz.

Kahve falında ıslak çamur görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak odun görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslaklık hissetmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında ıslak ayakkabı giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında ıslak ceket görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına delalettir.

Kahve falında ıslak tişört görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında ıslak mendil görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak ekmek görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir