AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak sigara görmek

Kahve falında ıslak sigara görmek

Kahve falında ıslak sigara görmek en küçük sorunda parlayacağına, hayattan daha zevk alacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, yeni siparişler alacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, zarar etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak sigara gördüyseniz:

  • Harcamalar artabilir.

Kahve falında ıslak sigara içmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak sigara görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ıslak çamaşır yıkamak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ıslak insan görmek işinin başından ayrılmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak bot görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalettir.

Kahve falında ıslak tişört görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalettir.

Kahve falında ıslak odun görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak toprak görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir