AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok şemsiye görmek

Kahve falında birçok şemsiye görmek

Kahve falında birçok şemsiye görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, bol bol hayır duası alınacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, her anlamda güçleneceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok şemsiye gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz başarmanızı sağlayacak.

Kahve falında birçok şemsiye görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında uçan şemsiye görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz şemsiye görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil şemsiye görmek en büyük acılarının dineceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek istenmediğiniz bir yere gitmeye, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında mor şemsiye görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalettir.

Kahve falında şemsiyeyle birini dövmek sıkıntılarına ortak olacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Kahve falında şemsiye altında yürümek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir