AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak nohut görmek

Kahve falında ıslak nohut görmek

Kahve falında ıslak nohut görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, bir ömür olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, bereketin ve karın artacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Kahve falında ıslak nohut gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya hızlı hareketlerden kaçınmanız durumunda iş hayatınızda veya evinizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ıslak nohut görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında nohut verdiğini görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohutlu pilav yemek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.

Kahve falında nohut almak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, anne duasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında nohut pişirmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil nohut görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut elemek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Kahve falında nohutlu bulgur pilavı görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir