AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak çim görmek

Kahve falında ıslak çim görmek

Kahve falında ıslak çim görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kariyerinde atılım yapacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak çim gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Kahve falında ıslak çim görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında yeşillik çim görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çim tohumu görmek parasının ve canın güvende olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında çim kesmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde çim görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında çimlerde oturmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde koşmak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir