AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak fare görmek

Kahve falında ıslak fare görmek

Kahve falında ıslak fare görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işsizseniz işe gireceğinize, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına işarettir.

Kahve falında ıslak fare gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Kahve falında ıslak fare görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavanı ıslak görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, yol kat edeceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak bez görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, kazancının hiç azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak çarşaf görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak iç çamaşırı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak kek yediğini görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini ıslak görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak ayak görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir