AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak sütyen görmek

Kahve falında ıslak sütyen görmek

Kahve falında ıslak sütyen görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, huzurlu günler görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ıslak sütyen gördüyseniz:

  • Hassas konuların zerafetle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında ıslak sütyen görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, yanlış kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renk renk sütyen görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Kahve falında sütyenle dolaşmak kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, verimin her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında sütyen hediye etmek yarar getireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında sütyen giydiğini görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor sütyen görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, varolan borçların ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında sütyenini kaybetmek verilen sözlerin tutulacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında don sütyen görmek mali gücünü yitireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir