AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiklerini korumak

Kahve falında sevdiklerini korumak

Kahve falında sevdiklerini korumak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiklerini korumak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yollarını bulmalısınız.

Kahve falında sevdiğini korumak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi korumak mutluluğundan olacağına, kötü yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı korumak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini koruduğunu görmek kıtlığın meydana geleceğine, daha çok çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiklerini korumak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalettir.

Kahve falında devlet başkanını korumak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında insanları korumak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında babasını korumak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir