AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek işkembesi görmek

Kahve falında inek işkembesi görmek

Kahve falında inek işkembesi görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek işkembesi gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında inek işkembesi görmek kazanç elde edeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işkembe yıkamak yaşam enerjisi ile dolacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun işkembesi görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ işkembe görmek muradın olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu işkembesi görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işkembe çorbası yemek yeni lezzetlerin tadına varacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine işarettir.

Kahve falında işkembe temizlediğini görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, itibar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ işkembe yemek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir