AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz işkembe görmek

Kahve falında temiz işkembe görmek

Kahve falında temiz işkembe görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz işkembe gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait önemsiz bir sağlık sorununu büyüterek telaşlanmanız mümkün.

Kahve falında temiz işkembe görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kötü haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında temizlenmiş işkembe görmek şeytanın aklına uyacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet eder.

Kahve falında işkembe çorbası içmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında hayvan işkembesi görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hastalıkların kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ işkembe görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, borç batağına düşeceğine işarettir.

Kahve falında kuzu işkembesi görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret eder.

Kahve falında işkembe görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yağmur yağmamasına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş işkembe görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir