AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıl ışıl su görmek

Kahve falında ışıl ışıl su görmek

Kahve falında ışıl ışıl su görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, prestij kazanacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret eder.

Kahve falında ışıl ışıl su gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla karışıklık varsa, görülmeyen bir değişiklik, elde etmek istediğiniz şeylere ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında ışıl ışıl su görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışıl ışıl cami görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ışıl ışıl görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışıldayan deniz görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ışıl ışıl deniz görmek para sahibi olacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında muslukta su içmek yeni bir araba satın alınacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leğenden su içmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bardak bardak su içtiğini görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir