AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak bardak su içtiğini görmek

Kahve falında bardak bardak su içtiğini görmek

Kahve falında bardak bardak su içtiğini görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kazancın daha da arttırılacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, hayatından çıkaracağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardak bardak su içtiğini gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek bundan güç ve cesaret alacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bardak bardak su içtiğini görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine delalettir.

Kahve falında bardaktan kana kana su içtiğini görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında bir bardak su içtiğini görmek yanlış kararlar vereceğine, cesaretinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında çay içilmiş bardak görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, ele güne muhtaç olacağına işaret eder.

Kahve falında içi çay dolu bardak görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardaktan süt içtiğini görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bardakla su görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir