AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıl ışıl cami görmek

Kahve falında ışıl ışıl cami görmek

Kahve falında ışıl ışıl cami görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışıl ışıl cami gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Kahve falında ışıl ışıl cami görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına yorulur.

Kahve falında ışıl ışıl su görmek maddi gücünün azalacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine inanılır.

Kahve falında ışıl ışıl deniz görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ışıldayan deniz görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ışıl ışıl görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında camii resmi görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, diplomalarının artacağına işarettir.

Kahve falında cenabet camiye girmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında cami kapısını temizlemek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir