AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıl ışıl deniz görmek

Kahve falında ışıl ışıl deniz görmek

Kahve falında ışıl ışıl deniz görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ışıl ışıl deniz gördüyseniz:

  • Durum ne olursa olsun kendinizi tutmayı bilmelisiniz.

Kahve falında ışıldayan deniz görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine yorulur.

Kahve falında ışıl ışıl deniz görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ışıl ışıl görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, elinin kolunun bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ışıl ışıl su görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ışıl ışıl cami görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde abdest almak uzun süre kendini toparlayamayacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulurken görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında çok yüksekten denize bakmak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir