AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıl ışıl görmek

Kahve falında ışıl ışıl görmek

Kahve falında ışıl ışıl görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sorunların hallolacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ışıl ışıl gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ışıl ışıl deniz görmek sevilen bir kişi olunacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işarettir.

Kahve falında ışıldayan deniz görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışıl ışıl cami görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında ışıl ışıl su görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışıl ışıl görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir